Freelancer Web Design

Creare logo & banner

Editare imagini & Fotografii

"O imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte" - este foarte important ca lumea sa te asimileaze cu o imagine; de ce ? pentru ca majoritatea oamenilor retin o imagine mult mai usor decat orice altceva... ai retinut cum o chema sau cum arata ?

Cel mai bun mod de a atrage atentia in lumea virtuala este o imagine sau un mesaj care sa starneasca curiozitatea publicului tau tinta... e acelasi lucru ca in lumea reala doar ca aici este banner publicitar si nu o tinuta sexy care atrage toate privirile.

Daca ai nevoie de un logo sau sigla, banner pentru promovare pe internet, material printat sau afisaj publicitar, iti voi prezenta cateva variante din care tu sa alegi produsul final care sa aiba cel mai mare impact asupra publicului tinta.


"Nu conteaza ce vinzi ci cum vinzi" - orice vrei sa vinzi fie e ca e un produs fizic sau un serviciu degeaba il faci o descriere demna de nota zece la compunere daca nu ai pus si o imagine sugestiva langa... preferi sa vezi o femeie fardata si parfumata sau umflata de somn ?

Realizez fotografie profesionala de produs pentru prezentari online sau inserarea in materiale printate, dar si fotografie panoramica 3D pentru prezentare de spatii interioare sau exterioare. Ulterior, prin editarea imaginilor se pot elimina detalii nedorite, se fac redimensionari sau modificari ale unor parametri cum sunt luminozitatea, contrastul, saturatia culorilor.

netWizard Freelancer