Freelancer Web Design

Optimizare SEO

Optimizare Pagini & Imagini

Traficul unui site este generat in proportie de 80-90% de motarele de cautare Yahoo, Bing si Google, in Romania Google conduce detasat, se estimeaza ca peste 90% din utilizatori in folosesc, de fapt asa ai ajuns si tu aici nu ?

Iti pot oferi servicii complete de optimizare a unui site, de la continut, texte, imagini, titluri, adrese pana la viteza cu care o pagina apare, toate aceste aspecte sunt foarte importante si nici unul dintre ele nu trebuie omis.

Optimizarea adresei web a unei pagini este importanta. Motoarele de cautare apreciaza pozitiv paginile a caror adrese web sunt "curate", inteligibile si care nu contin o insiruire ca prescurtari, semne si caractere ciudate.

Titlurile tuturor paginilor unui site trebuie sa fie unice si reprezentative pentru fiecare pagina in parte, sa contina cuvinte cheie pentru continutul paginii pentru ca fiecare pagina este indexata separat de motoarele de cautare.

Continutul fiecarei pagini web este foarte important pentru optimizarea intregului site, fiecare pagina trebuie sa spuna o poveste, fiecare pagina trebuie sa fie unica in felul ei dar sa se integreze perfect in site.

In procesul de optimizare a unui site nu trebuie sa uitam ca si imaginile dintr-o pagina sunt foarte importante in acest proces. Imaginile nu sunt "vazute" de motoarele de cautare dar numele si descrierea sunt vazute.

netWizard Freelancer