Freelancer Web Design

Promovare site, publicitate online

Promovare site & Campanii marketing

In ultimii ani variantele de promovare a unui site au devenit din ce in ce mai complexe si mai variate; de la deja celebrele link-uri introduse in alte pagini, reclame platite in motoarele de cautare, bannere publicitare, pana la promovarea prin platformele de socializare. 

Iti ofer servicii complete pentru promovarea afacerii sau paginii personale, prin companiile de marketing online, cu obtinerea de link-uri si recomandari, promovarea prin reclame si bannere, campanii in platformele de socializare (facebook, twitter, google plus...)

Promovarea prin Google AdWords te face sa apari pe prima pagina in zona sponsorizata, cu impact major asupra popularitatii paginii. Publicitatea prin Google Adwords reprezinta o metoda eficienta de a directiona catre situl tau utilizatorii de internet care iti cauta serviciile sau produsele.

Serviciile de email-marketing folosesc mesaje trimise catre abonati care fac cunoscut un produs, serviciu sau campanie promotionala de reduceri, o lichidare de stoc, ultima postare din blog, sau orice alt mesaj publicitar. Iti ofer posibilitatea de a avea in pagina ta o componenta prin care vizitatorii sa se poata abona la newsletter.

Care sunt efectele cresterii traficului folosind solutii de tip pay per click ? cel mai important si de fapt si cel mai dorit este cresterea popularitatii pentru motoarele de cautare Google, Bing, Yahoo urmata de o indexare mai rapida.

netWizard Freelancer