Freelancer Web Design

Refacere site Joomla

Personalizare template Joomla

Care este diferenta dintre refacere si un site nou ? La un site nou se face totul de la zero, optimizarea se face in timpul dezvoltarii, la redesign se pastreaza doar ce e folositor si important iar restul se face de la zero. Este un proces uneori mai complicat si de durata.

Prin redesign, iti voi reface daca se poate tehnic paginile actuale sau iti voi crea un site nou in care voi migra toate paginile indexate pentru a nu apare erori in accesarea adreselor actuale din motoarele de cautare. In acelasi timp se va face si optimizarea adreselor si continutului actual.

In urma procesului de refacere vei avea un site cu un aspect nou si actual care sa fie apreciat de vizitatori si impreuna cu un proces de optimizare completa a paginilor si de catre motoarele de cautare care in final o sa te aduca acolo unde iti doresti, adica pe primele pagini.


In general orice template nu poate fi folosit direct cum este livrat, chiar daca este vorba de un template gratuit sau un template comercial. De aceea este nevoie de adaptari mai mici sau mai mari functie de imaginea finala dorita.

Vrei ca pagina ta sa semene cu alta sau vrei sa ai un site personalizat ? la aceasta intrebare trebuie sa ai un raspuns; daca vrei un site cu un template personalizat numai pentru tine e cazul sa ne apucam de treaba.

La un template se pot modifica multi parametri... culori, dimensiuni, imagini de fundal, transparenta, dimensiunea si tipul fontului folosit; prin serviciile de editare imagini oferite suplimentar putem obtine rezultate finale deosebite si personalizate.

netWizard Freelancer